2022.12.04., vasárnap - Barbara, Borbála
Kecskemét: 4o - 5o
Az ország 19 megyéjében

Eláruljuk a titkot: háború ide, válság oda, a Télapó már készülődik

frisshirek.hu, 2022. szeptember 28. - 17:30
Eláruljuk a titkot: háború ide, válság oda, a Télapó már készülődik
Tudta, hogy Magyarország csokimikulás-nagyhatalom? Hatvan évvel ezelőtt egy kis csokigyár kezdte meg a működését ott, ahol akkor és még hosszú évtizedekig minden a nehéziparról szólt. Mostanra a diósgyőri kis gyárból a Nestlé cégcsoport egyetlen olyan üzeme lett, ahol kizárólag üreges csokoládéfigurák gyártására specializálódtak, és több mint huszonöt országba szállítanak közel háromszáz féle üreges csokifigurát. Négyszáz fő évente 4000 tonna csokoládét termel Diósgyőrben, és 25 országba szállítják a termékeiket.

Szeptemberben már megérkezett a Mikulás. Meglepő áruval csalogatja a vevőket az egyik nagyáruház szeptember utolsó napjaiban már. Noha december 6-ig még még több mint 2 hónap (!!!) van hátra, a hipermarket mindent elkövet azért, hogy a vásárlókban tudatosítsa, szerezzük be minél gyorsabban a kiscsizmába való meglepetést.

Címlap: FrissHirek

Csokoládényulak készülnek a Nestlé diósgyőri csokoládégyárában 2022. szeptember 6-án. A hatvanéves miskolci gyár a cégcsoport egyetlen üzeme, ahol üreges figurákat gyártanak. A gyárból több mint húsz országba szállítanak húsvéti és karácsonyi termékeket, az üzemben közel háromszáz féle üreges csokoládéfigura készül. MTI/Vajda János