2023.01.28., szombat - Karola, Károly
Kecskemét: 1o - 3o
Az ország 19 megyéjében

Másodszor is vonultak az oktatásért Tatabányán

frisshirek.hu, 2022. november 19. - 12:17
Másodszor is vonultak az oktatásért Tatabányán
November 18-án több tucatnyi ember vonult fel Tatabányán ezzel kifejezve szolidaritását a tanárok iránt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Immáron másodszor vonultak közösen a tanárok, szülők és diákok Tatabányán, a Grund mi vagyunk névre keresztelt megmozdulás alkalmával.

A megmozdulás célja maradt ugyanaz, ám a helyszín változott. A vonulás az Erkel Ferenc Zeneiskolától indult és a dózsakerti szökőkútnál felállított kis színpadnál ért véget, ahol a rossz idő ellenére is több tucat ember hallgatta végig a rövid beszédeket lámpással a kezében.

A kép forrása:Frisshírek

A szervezők az esemény közösségi oldalán úgy fogalmaztak:

A lámpás továbbra is csak pislákol, elegendő olaj nincs benne, ezért menjünk tovább a megkezdett úton!

A kép forrása:Frisshírek

Ahogy arról korábban a frisshírek is beszámolt, október 14-én több ezer ember állt ki az oktatásért, pénteken ennél jóval kevesebben vettek részt a második felvonuláson.

A tatabányai megmozdulás egyike volt csupán, a több mint ötven kiállás közül, amit a héten szerveztek a tankerületek és iskolák országszerte továbbra is magas részvétellel.

A kezdőkép forrása:PDSZ közösségi oldala