2023.01.28., szombat - Karola, Károly
Kecskemét: 1o - 2o
Az ország 19 megyéjében

Három métert zuhant, kórházba került Gerendás Péter

frisshirek.hu, 2022. december 04. - 16:42
Három métert zuhant, kórházba került Gerendás Péter
Kórházba került Gerendás Péter, miután egy rosszul sikerült színpadi előkészület közben három métert zuhant. A zeneművészt a János Kórházban kezelik, ahonnan követőinek is üzent hogylétéről - vette észre a Facebook-bejegyzést a Blikk.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

"Drága barátaim! Kedden,szerdán ,csütörtökön és pénteken boldog voltam a szó szoros értelmében.Csodálatos kollégákkal játszhattam együtt,ahol nagy szerelmemnek a színészetnek is hódolhattam a gitározás és éneklés mellett" - írja Facebook-bejegyzésében a színész-zenész. 

Majd elmeséli, hogyan is került a kórház falai közé:

"Két előadás között felmentem a gitáromat elhelyezni a kezdéshez és lezuhantam 3 m-t. Jelenleg a János kórház vendégszeretetét élvezem."

Ezután igyekszik megnyugatni rajongóit, barátait, hogy a lehetőségekhez képest jól van: "Nem akarom még elkiabálni ,de óriási szerencsém volt .A mentősök a törött gerinc protokoll alapján jártak el.A kórházban rögtön a lábaimat nézték de sem a gerincem sem a lábaim nem törtek el. Csak a kulccsontom. Vállamon a fájdalom."

Majd hozzáteszi, hogy egy ideig fellépést azért nem tud vállalni: "Fényképet most nem posztolok ,nem akarom elrontani a napotokat .De mindenesetre a fejemen lévő színvilág a napsütés és az eső keverékéből létrejött égi tüneményhez hasonlítható.Egyelőre szépségversenyen sem indulok,de sajnos le kell mondanom a decemberi fellépéseimet.Ölelés Nektek!"