2023.01.28., szombat - Karola, Károly
Kecskemét: 2o - 3o
Az ország 19 megyéjében

Fizessenek a gazdagok!

frisshirek.hu, 2022. december 04. - 17:30
Fizessenek a gazdagok!
Magyarországon már megtanultuk, hogy a válságokban a gazdagok még gazdagabbak, a többiek még szegényebbek lesznek. Ennek kell véget vetni! A válságok korát éljük, erre kell felkészülnünk. Fizessenek a gazdagok, éljenek meg az emberek! Ne mi fizessük meg a válságot, fizessenek a gazdagok - nekünk ez a célunk, ezért szerveztük meg a szombati akciót, és ezért dolgozunk a továbbiakban is! - írják közleményükben.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Értsük meg: mindegy, hogy Orbán meg a szócsövei hányszor ismétlik el, akkor sem ”Brüsszel szankciós politikája” okozza a válságot. Az ország azért van válságban, mert a kormány szisztematikusan leépíti a szociális intézményeinket, a szegény és gazdag rétegek közötti egyenlőtlenségeket pedig folyamatosan mélyíti!

A rossz kormányzás miatt vagyunk válságban!

A szociális törvény legfrissebb módosításából is ez látszik: a kormány történelmi magasságú inflációban is a legkiszolgáltatottabb rétegeket bünteti, közben Mészáros Lőrincék meg folyamatosan növelik a vagyonukat és eszük ágában sincs beszállni a válság mérséklésébe. Ne mi fizessük meg a válságot, fizessenek a gazdagok - nekünk ez a célunk, ezért szerveztük meg a szombati akciót, és ezért dolgozunk a továbbiakban is! - írja a Szikra Mozgalom közleményében. 

  • Államosítsák a kaszinókat, töröljék el az autópálya-koncessziókat! 
  • Fizessenek a nagy cégek! 
  • Állítsák le a bajba jutottak végrehajtók általi kifosztását! 

Ne érjük be kevesebbel!

A fenti intézkedésekből befolyt pénzből:

  • Segítsék a bajba jutottakat! 
  • Valódi energiatámogatást a válságban! 
  • Béremelést a dolgozóknak! 
  • A dolgozók boldogulását szolgáló gazdaságpolitikát! 
  • Nyugalmat az embereknek! 

Ha egyetért Jámbor András és a Szikra Mozgalom követeléseivel, petíciójukat itt tudja aláírni. Facebook-oldalukon pedig megtekinthetik, mennyi helyre írták fel tiltakozásuk jelképét.