2023.03.27., hétfő - Emánuel
Kecskemét: 8o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Nyolc góllal kapott ki a magyar válogatott Norvégiától

frisshirek.hu, 2023. január 27. - 19:50
Nyolc góllal kapott ki a magyar válogatott Norvégiától

A magyar férfi kézilabda-válogatott 33-25-re kikapott Norvégiától az olimpiai kvalifikációs világbajnokság 5-8. helyéért rendezett pénteki mérkőzésén Stockholmban.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az MTI tudósítása szerint Lékai Máté hat, Bodó Richárd öt, Ligetvári Patrik négy gólt lőtt, Mikler Roland kilenc védéssel zárt.

A mezőny legjobbjának megválasztott Sander Sagosen hét találattal járult hozzá a norvég sikerhez.

Amint arról lapunk, a frisshirek.hu korábban már beszámolt, a magyarok – akiknek a legjobb hét közé jutás volt a céljuk – a csoportkört és a középdöntőt is két győzelemmel és egy vereséggel zárták, ezzel a negyeddöntőbe jutottak, és biztosították részvételüket a jövő márciusi olimpiai selejtezőtornán.

A szerdai negyeddöntőt 40-23-ra elveszítették a címvédő Dániával szemben,

az utolsó meccsüket pedig a hetedik helyért játsszák vasárnap 13 órától Egyiptommal.

Fotó: Bánhidi Bence (balról a második), valamint a norvég Sander Sagosen (balra) és Christian O'Sullivan (jobbra) a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs világbajnokság 5-8. helyéért játszott Magyarország – Norvégia mérkőzésen Stockholmban 2023. január 27-én. MTI/Kovács Tamás