2023.03.27., hétfő - Emánuel
Kecskemét: 8o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Egészséges újszülöttet helyeztek szombat hajnalban a hatvani kórház babamentő inkubátorába

frisshirek.hu, 2023. január 28. - 09:34
Egészséges újszülöttet helyeztek szombat hajnalban a hatvani kórház babamentő inkubátorába

Szombat hajnalban ismét megszólalt a hatvani Albert Schweiczer Kórház portáján a csengő, ami azt jelezte, hogy egy újszülöttet helyeztek el a babamentő inkubátorba.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az Alber Schweiczer Kórház a közösségi oldalán jelentette be, hogy a portai csengő éjjeli 2 óra 18 perckor jelezte egy újszülőtt elhelyezését a babamentő inkubátorba. Mint kiderült, a kisfiú egészséges és érett, a súlya 3900 gramm, a hossza pedig 52 centiméter. A csecsemő melegen volt öltöztetve és vastag takaróba tekerték. A kórház munkatrásai Szombati Martinnak nevezték el a babát.
Martin a hatodik újszülött, akinek a hatvani kórház kihelyezett inkubátora új lehetőséget adott. Az intézmény dolgozói hosszú, egészséges és boldog életet kívannak a csöppségnek.

Kép forrása: Facebook/Albert Schweiczer Kórház