2023.03.27., hétfő - Emánuel
Kecskemét: 8o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Szijjártó Péter: Magyarország a leghatározottabban elítéli a terrorizmus minden formáját

frisshirek.hu, 2023. január 28. - 12:00
Szijjártó Péter: Magyarország a leghatározottabban elítéli a terrorizmus minden formáját

Magyarország a leghatározottabban elítéli a terrorizmus minden formáját, a közel-keleti térség békéjében és stabilitásában vagyunk érdekeltek - írta közösségi oldalán Szijjártó Péter szombaton.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A külgazdasági és külügyminiszter emlékeztetett arra, hogy péntek este  újabb, megdöbbentő terrortámadás történt Izraelben, melynek következtében nyolcan meghaltak, tucatnyian pedig megsebesültek. 

Mint a Facebook-bejegyzésben olvasható,

támogatjuk az Ábrahám Megállapodások végrehajtását és továbbvitelét, egyben pedig elismerjük Izrael önvédelemhez való jogát

A miniszter hozzátette: őszinte részvétünket fejezzük ki az áldozatok hozzátartozóinak, a sebesülteknek gyors felépülést kívánunk.

fotó: Szijjártó Péter Facebook-oldala