2023.06.06., kedd - Cintia, Norbert
Kecskemét: 18o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Több órára felbukkanhat a nap, de az esernyőre is szükség lehet ma

frisshirek.hu, 2023. február 12. - 07:00
Több órára felbukkanhat a nap, de az esernyőre is szükség lehet ma

Ma felhősebb és naposabb időszakok válthatják egymást. Néhol záporok is előfordulhatnak, északon, északkeleten helyenként havaseső is eshet.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Vasárnap több tájegységünkön előfordulhat elszórtan egy-egy zápor, északon, északkeleten és keleten helyenként havas eső, ónos eső is, majd napközben már csak néhol számíthatunk átmenetileg egy-egy kisebb záporra. Az ország nagy részén élénk, a Dunántúl több tájegységén erős lesz az északias szél. Hajnalra helyenként pára, köd képződhet. Reggel -3 és +5, kora délután 5 és 11 Celsius-fok között alakulhat a hőmérséklet – olvasható az idokep.hu oldalán.

Mint írták, hétfőn naposabb és felhősebb tájakkal is találkozhatunk. Említésre méltó csapadék sehol sem várható. Reggelre többfelé képződhet pára, köd, mely délelőtt néhol tartósabban is megmaradhat. Általában gyenge, mérsékelt marad a légmozgás, egy-egy élénk széllökés csak néhol fordulhat elő. Reggel mindenhol fagyni fog, napközben pedig 4-10 fokra van kilátás.

Kép forrása: idokep.hu