2024.03.01., péntek - Albin
Kecskemét: 10o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Borkai-per: a szexvideó egyik főszereplőjét hallgatták meg a bíróságon

frisshirek.hu | 2023. április 19. - 10:52
Borkai-per: a szexvideó egyik főszereplőjét hallgatták meg a bíróságon

Az ördög ügyvédje névvel elhíresült Borkai Zsolték pünkösdi jachkirándulása miatt indult perben tegnap K. Csengét, a szexparti egyik résztvevőjét is meghallgatták a Veszprémi Járásbíróságon.

Kihallgatták tanúként K. Csengét tegnap a Veszprémi Járásbíróságon, aki Borkai Zsolt elhíresült pünkösdi jachtkirándulásának volt az egyik résztvevője - írta meg a Blikk.

Győr volt polgármesterének szexpartijának pikáns képein is feltűnt.

Az úgynevezett ördög ügyvédje perben - amelynek legfrissebb fejleményeiről a frisshirek.hu-n is beszámoltunk - idézték be, akárcsak az ikertestvérét, aki azonban betegségre hivatkozással nem jelent meg.

A meghallgatás zárt ajtók mögött zajlott, így nem tudni, hogy K. Csenge miket osztott meg a pünkösdi kiruccanás részleteiről.

A Blikk arról számolt be, hogy a tanú csinosan jelent meg a hallgatáson, nem tűnt idegesnek, de hogy a "zárt tárgyalás" feliratú ajtó mögé lépve mi történt, azt nem tudni, ahogy azt sem, hogy most pontosan mivel foglalkozik K. Csenge. Annyit lehetett hallani két évvel ezelőtt, hogy testvérével csomagküldő szolgálatot indítottak, míg előtte ruhakölcsönzőt működtettek.