2023.10.03., kedd - Helga
Kecskemét: 15o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Elektromos kéziszerszámokat lopott a trió, még menekülés közben elfogták őket

frisshirek.hu | 2023. május 31. - 10:45
Elektromos kéziszerszámokat lopott a trió, még menekülés közben elfogták őket

Május 27-én délután jelentették a rendőrségnek az esetet, hogy idegenek hatoltak be egy nagybaracskai ingatlan melléképületébe. A lopással gyanúsítható három helybéli férfit még menekülés közben elkapták. A lopott szerszámokat lefoglalták, a tulajdonos vissza is kapta.

Arról érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. május 27-én délután, hogy idegenek mozognak az egyik nagybaracskai ingatlanban – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A település körzeti megbízottjai egy percet sem haboztak és rögtön a házhoz siettek, hogy fülön csípjék a betörőket. A gyors reagálás meghozta az eredményt, ugyanis még menekülés közben elkapták a lopással gyanúsítható három férfit.

Kiderült, hogy a trió elektromos kéziszerszámokat zsákmányolt a melléképületből. Őket előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A lopott szerszámokat lefoglalták a rendőrök és visszaadják a tulajdonosának. A bajai nyomozók vizsgálják, hogy más bűncselekményt is elkövetett-e a 31 éves, 29 éves és 47 éves helybéli.

Fotó: police.hu