2023.10.03., kedd - Helga
Kecskemét: 14o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Teljes terjedelmében égett egy lakás Kecskeméten

frisshirek.hu | 2023. június 08. - 17:45
Teljes terjedelmében égett egy lakás Kecskeméten

A kecskeméti hivatásos tűzoltók perceken belül a helyszínre érkeztek és két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt át a többi helyiségére és a szomszédos lakásokra sem.

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 1 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy több szintes társasház földszinti lakásának egyik helyisége égett teljes terjedelmében szerdán délután Kecskeméten, a Kristály téren. A kecskeméti hivatásos tűzoltók perceken belül a helyszínre érkeztek, két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A gyors tűzoltói beavatkozásnak köszönhetően a tűz a lakás többi helyiségére és a szomszédos lakásokra nem terjedt át. A tűzesetnél senki sem sérült meg.

Egy kamion fülkéjében keletkezett tűz csütörtökön reggel, Soltvadkerten a Bócsai úton. A jármű vezetője a tüzet eloltotta. A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók a tűzzel érintett részt hőkamerával átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét egy megdőlt fa eltávolításához.

Kiemelt képünk illusztráció, forrása: unsplash.com