2024.03.01., péntek - Albin
Kecskemét: 11o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Borkai megnevezte azt a politikust, aki szerinte kirobbantotta a 2019-es botrányát

frisshirek.hu | 2023. június 11. - 15:30
Borkai megnevezte azt a politikust, aki szerinte kirobbantotta a 2019-es botrányát

Szerinte Czeglédy Csaba, a DK szombathelyi politikusa áll a botrány kirobbantása mögött, bár nincs erre bizonyítéka. Czeglédy Facebook-bejegyzésében újra cáfol.

Borkai Zsolt a Heti Napló műsorvezetőjének, Sváby Andrásnak adott interjút, amit vasárnap este 19 órakor láthatnak az ATV-n. Az interjúban többek között újraindulásáról is beszélni fog.

Borkai kiemelte a beszélgetés során, hogy bizonyítéka nincs rá, azonban "úgy gondolja", hogy a Demokratikus Koalíció szombathelyi politikusa, Czeglédy Csaba állhat  abotrány kirobbantása és a lavinát elindító "ördög ügyvédje" blog mögött - írja a Nap Híre.

Czeglédy ezt írja Facebook-oldalán:

"Borkai nem hülye, ezért biztosan gyanús neki, hogy Kubatov egy évvel a botrány kirobbanása előtt már tudott a felvételekről, ráadásul személyesen ismeri azt a személyt, aki a vád szerint az elkészítésük mögött áll. Ráadásul Kubatov a botrány kirobbanásának kezdete előtt egy nappal már pontosan tudta, milyen tartalmú dolgok fognak megjelenni, még a narratívát is ismerte. Azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy Kubatov tőlem tudta, mi fog Borkai és haverjai nyakába zúdulni. Borkai sem gondolja így. Ezért aztán nem rajtam áll bosszút, hanem a volt fideszes haverjain.

Azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy Kubatov tőlem tudta, mi fog Borkai és haverjai nyakába zúdulni.
Borkai sem gondolja így.
Ezért aztán nem rajtam áll bosszút, hanem a volt fideszes haverjain.
A visszavágás része, hogy elindul jövőre a polgármester választáson megkeserítve azok életét, akik elárulták és cserbenhagyták."
Áprilisban cáfolta a politikus, hogy ő lenne az ördög ügyvédje, és kijelentette: nem érzi magát bűnösnek, ugyanakkor megjegyezte, "bárki is csinálta, zseniális volt. Büszke lennék rá, ha én lennék Az ördög ügyvédje".
Fotó: Borkai Zsolt Facebook-oldala