2024.03.01., péntek - Albin
Kecskemét: 10o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Részegen és káromkodva álltak ki Borkai Zsolt mellett Győrben

Zimon András | 2023. augusztus 28. - 10:22
Részegen és káromkodva álltak ki Borkai Zsolt mellett Győrben

Totális szellemi és morális mélyrepülés Győrben: részegen, káromkodva állt ki Borkai mellett a pár hete még fideszes győri képviselő.

Részegen állt színpadra augusztus 20-án, és káromkodott is a fideszes győri képviselő, Hajtó Péter – írjta meg a Blikk.

A háromnapos városi fesztivál utolsó estéjén rövidnadrágban, mezítláb és ittasan lépett színpadra, miközben arról beszélt a közönségnek, hogy ő és szexbotránya miatt lemondott Borkai Zsolt majd újra magasba fogják emelni Győr városát.

Én soha nem kértem semmit tőletek, de most kell, hogy kérjek. Azt mondta nekem tegnap a Dézsi, hogy meg fog engem semmisíteni. Azt mondtam neki, csináld, az ingerküszöbömet nem éred el. És tudjátok miért? Mert ti húzzátok az x-et. Srácok, csajok! Én nem mondom, hogy feddhetetlen a múltam, követtem el bűnöket, fa...om tudja hányat. Biztos ku...va sokat. Én ku...vára nem arra esküdtem, ami most van. Én jobb Győrt akarok, gyertek velem!

– vallotta meg Hajtó részegen, őszintén véleményét a mikrofonba. A fiatal képviselő arra használta fel a fesztiváli alkalmat, hogy a kormányoldali, jelenlegi polgármester, Dézsi Csaba András ellen kampányoljon, aki néhány hete kirakta a képviselőt a városi Fidesz-frakcióból.

Hajtó és Dézsi viszonya azután romlott meg, hogy Hajtó februárban Borkai Zsoltot díszpolgári címre javasolta. 

A pártból kilépő politikus azóta független képviselőként Borkai Facebook-posztjainál kommentelőként tűnik fel. A lap megkeresésére a képviselő azzal mentegetőzött, hogy a „műsora” előtt már 48 órája nem aludt, mert ő volt a fesztivál egyik szervezője. Elismerte, hogy ivott, szöveggel sem készült, lábujja előző este eltört, ezért papucsot sem tudott húzni.

Ez nem volt szép, nem vagyok rá büszke. Megkövetem a győrieket, a szavazóimat, a közönséget, hogy csalódást okoztam

– nyilatkozta Hajtó, majd azt is hozzátette, hogy a fellépése után főként pozitív visszajelzéseket kapott, az emberek ugyanis értékelik az őszinteségét. Ez csak az egyik meglepetés műsor volt az augusztus 20-i rendezvényen. A másik a 2019-ben lemondó Borkai volt, aki most először közönség előtt is bejelentette, hogy újra indul a polgármesteri székért.

Fotó: Facebook